Het sprookje is voorbij voor Ranbir en Katrina

Ranbir-Katrina-We zagen het al een beetje aankomen vorig jaar, maar nu is het officieel. De relatie tussen Hollywoodsterren Ranbir Kapoor en Katrina Kapoor is voorbij.

Na een relatie van zes jaar en een jaar van samenwonen heeft het koppel besloten een punt te zetten achter hun relatie. Hoewel de geruchten eigenlijk al maanden speelden bracht de gezamenlijke komst bij de kerstlunch van de Kapoor familie enige twijfel.

Volgens een familielid ‘hebben zij het geprobeerd bij te leggen, maar het heeft niet mogen baten’.

Ranbir is drie dagen geleden vertrokken uit hun appartement en weer bij zijn ouders gaan wonen. Katrina vloog direct naar Delhi voor de promotionele werkzaamheden voor de Bollywood film Fitoor. Beide acteurs hebben vrede met de beslissing. De relatie ging nergens naar toe en problemen konden niet worden opgelost.

Katrina stook de afgelopen maanden ook niet onder stoelen of banken dat zij absoluut niet tevreden was over de samenwerking tussen Deepika en Ranbir voor de Bollywood film Tamasha. Zij had gehoopt dat Ranbir verstandigere keuzes zou maken in dit punt van zijn leven, maar dat gebeurde niet.

Een vriend van de familie Kapoor verklaart dat je een breuk niet kunt voorkomen ‘wanneer twee mensen zo verschillend zijn’. Volgens insiders was er ook nog altijd geen acceptatie vanuit de familie Kapoor. Vooral de ouders van Ranbir zouden niet tevreden zijn geweest over hun toekomstige schoondochter. Ranbir heeft gevochten voor zijn relatie door samen te gaan wonen. Daar waren zijn ouders destijds fel op tegen. Voor Ranbir was het niet meer de moeite waard om door te gaan met de relatie, wanneer deze niet wordt geaccepteerd.

En hiermee komt een ander Bollywoodsprookje tot een hartverscheurend eind.

1 REACTIE

  1. Omg,omg omg
    Misschien dat ze nu iets kan beginnen met Hrithik Roshan woohooo!! Yes yes mn droom komt eindelijk uit!! ????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.