Sunjay Kapur noemt Karisma Kapoor geldgierig

Karishma en Sunjay KapoorDe scheiding van Sunjay Kapur en Karisma Kapoor begint op een oorlog uit te draaien. De zakenman maakt het hele proces publiekelijk door de media erbij te betrekken. Hij beweert dat de Bollywood actrice het niet eens is met de voorwaarden voor de scheiding en een aanzienlijke hoeveelheid geld van hem hoopt te ontvangen.

In een nieuw verzoek voor de scheiding verklaart de zakenman dat Karisma alleen maar met hem was getrouwd voor het geld. “Sunjay Kapur verklaart dat actrice Karisma Kapoor alleen met hem is getrouwd voor zijn geld. Dit is bewust op een zeer berekenende manier uitgespeeld. Ze wilde een uitbundige levensstijl nastreven.”

Verder staat er dat Karisma snel wilde trouwen nadat haar relatie met Abhishek Bachchan stuk liep. Sunjay zegt een rebound te zijn geweest en portretteert Karisma als de boosdoener in dit onrustige huwelijk van 11 jaar. “Karisma heeft niet alleen gefaald als vrouw, maar ook als schoondochter en moeder.”

Sunjay verklaart tevens dat Karisma de kinderen als ‘pionnen’ gebruikte. Zijn familie mocht de kinderen niet zien, tenzij er meer geld op tafel werd gelegd. Zijn zieke vader wilde de kinderen voor zijn dood nog heel graag zien, maar overleed zonder dat Karisma hier gehoor aan gaf. Daarnaast beweert hij dat Karisma haar carrière verkoos boven hem en in Mumbai wilde blijven wonen terwijl hij in Delhi verbleef.

Wat wordt het eindresultaat van deze scheiding?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.