Parineeti Chopra is weer klaar voor Bollywood

parineeti Chopra2Bollywood actrice Parineeti Chopra, die voor het laatst te zien was in de film Kill Dil uit 2014, kan niet wachten om aan de slag te gaan.

“Vorig jaar heb ik een pauze ingelast. Ik heb een huis gekocht en ben zes maanden bezig geweest om het in te richten zoals ik dat wilde. Daarnaast heb ik veel tijd gestoken in mezelf. Nu ben ik weer bezig met het lezen van scripts en zeer spoedig volgt een aankondiging.”

Parineeti’s naam werd vorig jaar diverse malen genoemd in geruchten waar het de casting van grote projecten betreft. Nu wordt haar naam verbonden aan de nieuwe Bollywood film van Farah Khan.

“Het is jammer. Ik weet niet waarom mijn naam steeds wordt verbonden aan elke film die wordt aangekondigd. Dit kan te maken hebben met het feit dat ik momenteel geen projecten heb lopen. Dan gaan mensen dus dingen verzinnen. Ik ben er wel moe van. Mensen moeten gewoon geduld hebben. Een aankondiging volgt vanzelf.”

De 27-jarige actrice sluit ook de mogelijkheid van televisie niet uit. “Ik zou graag willen werken aan een televisieprogramma. Ik hou van praten en van mensen, maar het moet een goede show zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.