Ranbir Kapoor opgelucht over succes Tamasha

ranbir-kapoor-pictureBollywood acteur Ranbir Kapoor heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad binnen de filmindustrie. De Kapoortelg, die vanaf zijn debuut werd aangemerkt als de volgende ster, werd de afgelopen jaren de grond ingeboord vanwege zijn slechte keuzes.

“Critici zijn niet hard geweest, naar mijn mening. Gedurende mijn carrière heb ik een geweldige respons gekregen op mijn werk. Ik heb bepaalde keuzes gemaakt en helaas hebben deze niet gewerkt. Dus ik verdien de kritiek die ik heb ontvangen, want ik ben verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak. Ik heb altijd alle lof met open armen ontvangen en datzelfde moet ik doen met de kritiek die ik ontvang.”

“Gelukkig heb ik ook veel steun gekregen van mijn fans”, voegt hij toe.

De 33-jarige acteur is blij dat de film Tamasha succesvol is. “Ik ben blij met de respons. Het geeft mij weer lucht.”

Laten we hopen dat we in de toekomst meer goede films kunnen verwachten.

1 REACTIE

  1. Maak niet uit wat je maakt.
    Het blijft schijtfilms.
    Dankzij zijn vader kan maak hij het in bollywood. Anders kon hij het vergeten.
    Wat een looser zeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.