Bollywood carrière van Aayush Sharma van start

Salman Khan Arpita Khan Aayush SharmaHet is geen geheim dat Bollywood acteur Salman Khan graag nieuwe gezichten introduceert in Bollywood. Hij doet dit de laatste jaren voornamelijk voor vrienden en familie. Het is dus niet gek dat Aayush Sharma, die vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met het zusje van Salman, een kans krijgt om een carrière in Bollywood te starten.

Aayush gaf ooit aan dat het zijn droom is om als acteur aan de slag te gaan. Maar voordat hij zijn grote debuut mag maken is het verstandig om een kijkje achter de schermen te krijgen. Salman heeft er naar verluidt voor gezorgd dat Aayush binnenkort aan de slag kan als assistent-regisseur voor zijn volgende film Sultan.

Eerder dit jaar was de jongen al op de set van de film Prem Ratan Dhan Payo te vinden waar iedereen zeer onder de indruk was van zijn werk als fotograaf.

De opnames van Sultan staat gepland voor begin 2016. De film staat gepland voor een release met Eid 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.