Varun genoot van opnames Manma Emotion Jaage

Dilwale_Manma_VarunHet nummer Manwa Emotion Jaage heeft een jong geluid en gevoel, is trendy en bevat romantiek van deze tijd!

Het nummer is gechoreografeerd door Remo D’Souza en gericht op Varun Dhawan en Kriti Sanon. De video bevat uiteraard ook de typische Rohit Shetty elementen zoals de opgepimpte auto’s en verbijsterende stunts! Varun Dhawan onthulde onlangs dat hij van een monstertruck moest afspringen…een hoogte van ruim 3,5 meter!

“Ik heb ontzettend genoten van de opnames van de video van Manma Emotion Jaage. Het was geweldig om opnieuw met Remo samen te werken. Dit is de 13e keer dat we samenwerken en we hebben een goede band met elkaar.”

“Waar ik het meeste van geniet is dat ik iedere keer gekke dingen mag doen. In Humpty liet hij mij naar beneden springen van een hoogte van 2,5 meter en hier zijn we een stapje verder gegaan… namelijk naar 3,5 meter.”

“Remo heeft veel vertrouwen in mij en mijn kwaliteiten en dat geeft mij de kracht om iedere keer beter te presteren. Ik denk dat het publiek ook zal genieten van Manma Emotion Jaage.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.