“Bajirao heeft mij sterk beïnvloed”

ranveer-singhBollywood acteur Ranveer Singh had het niet makkelijk tijdens de opnames van zijn aankomende film Bajirao Mastani. De 30-jarige acteur zegt dat de film zowel op persoonlijk als professioneel vlak een zeer sterke invloed heeft gehad.

“De film was fysiek gezien zeer veeleisend. Ik heb daar erg hard voor gewerkt! Het was heel zwaar om deze rol neer te zetten…maar ik ben erg blij dat ik dit personage heb mogen vertolken. Bajirao heeft mij zowel op persoonlijk als op professioneel vlak sterker en wijzer gemaakt.

Op de vraag of er overeenkomsten zijn tussen hem en Bajirao antwoord hij: “Het leven van Bajirao is gevuld met drama.”

Bajirao Mastani is geregisseerd door Sanjay Leela Bhansali en staat gepland voor een release op 18 december. “Ik ben erg nerveus. Bhansali sir droomt al ruim 12 tot 15 jaar van deze film. Ik hoop dat wij aan zijn verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat het publiek zal genieten van de film.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.