Karan openhartig over vriendschap met Bipasha

Karan BipashaBollywood acteur Karan Singh Grover maakt zich op voor zijn aankomende film Hate Story 3. Maar de 33-jarige acteur is de laatste maanden voornamelijk in het nieuws vanwege zijn relatie met Bollywood actrice Bipasha Basu. Beide acteurs negeerden de geruchten en verklaarden goede vrienden te zijn, maar in een recent interview spreekt Karan openhartig en liefdevol over zijn vriendschap met Bipasha.

“Bipasha is erg lief en we kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. We brengen veel tijd met elkaar door en ze is mij erg dierbaar. Ze is prachtig.”

Recent feliciteerde Bipasha cricketer Yuvraj Singh met zijn verloving en kreeg toen de vraag wanneer zij in het huwelijksbootje zou stappen. Haar antwoord was: Binnenkort is het mijn beurt. Of ze hiermee naar Karan verwijst is onduidelijk. Maar Karan, die al twee keer eerder getrouwd is geweest, gelooft nog steeds in het huwelijk.

“Ik heb de hoop niet verloren. Ik geloof nog steeds in het huwelijk. Het is een prachtige beleving, maar ik heb pech gehad. Dit betekent niet dat er iets mis is. Soms maak je gewoon de verkeerde beslissingen in het leven. Dat is alles.”

Bipasha en Karan zijn een leuk stel en we wensen hen dan ook het allerbeste!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.