Salman introduceert nieuw gezicht

Salman KhanBollywood acteur Salman Khan is de al jaren verantwoordelijk voor de introductie van enkele succesvolle acteurs. En nu staat hij opnieuw klaar om nog een nieuw gezicht te introduceren.

Het begon allemaal met Katrina Kaif en daarna volgden vele anderen waaronder Sonakshi Sinha, Arjun Kapoor en meest recent Athiya Shetty en Sooraj Pancholi. De laatste geruchten suggereren dat hij van plan is om de zoon van zijn bodyguard Shera, Tiger, volgend jaar aan Bollywood voor te stellen.

Volgens de 49-jarige acteur is de 22-jarige Tiger heel gefocust en zeer toegewijd. Daarnaast ziet hij er goed uit en heeft hij een zeer aangename persoonlijkheid. In welk project de jongen zal verschijnen is niet duidelijk, maar Salman heeft voorgesteld om de film te produceren.

De officiële aankondiging volgt zo spoedig mogelijk. Salman wil zich eerst richten op het succes van Prem Ratan Dhan Payo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.