Stapt Preity Zinta eindelijk in het huwelijksbootje?

Preity-Zinta2De cricketwereld staat op zijn kop door alle huwelijken en verlovingen. Kort geleden was het cricketer Harbhajan Singh die in het huwelijksbootje stapte met actrice Geeta Basra en vorige week kondigde Yuvraj Singh zijn verloving aan met actrice Hazel Keech. En nu lijkt het erop dat Bollywood actrice Preity Zinta, eigenaresse van het cricketteam Kings XI Punjab, volgend jaar in het huwelijksbootje stapt met vriend Gene Goodenough.

Gene, die woonachtig is in de VS, werkt als financieel analist. Preity en Gene ontmoette elkaar enkele jaren geleden tijdens een businesstrip. De twee hielden contact en het was Gene die haar steun gaf in de moeilijke tijd die ze doormaakte met haar ex-vriend Ness Wadia.

Preity gaf in een recent interview wel toe dat ze in een serieuze relatie zit. “Ik heb iemand in mijn leven. Ik wil niet onthullen wie het is. Ik houd er niet van om te praten over mijn privé-leven en al helemaal niet over mijn relaties. Dit keer houd ik het voor mezelf. Ik kan alleen zeggen dat ik heel gelukkig ben.”

De 40-jarige actrice ontkent het nieuws over een mogelijk huwelijk, maar de geruchten zijn sterk. Volgens de laatste berichten zijn er plannen om in januari naar Amerika te vliegen om daar, in het bijzijn van familie en vrienden, de volgende stap te zetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.