Scheiding Karishma Kapoor nog steeds niet rond

Karishma en Sunjay KapoorBollywood actrice Karisma Kapoor en haar man Sunjay Kapur zijn al enige tijd bezig om de scheiding rond te krijgen, maar ze willen beide niet instemmen voor een scheiding met wederzijdse instemming.

De twee vechten naar verluidt over de voorwaarden voor een geldpot voor de kinderen Samaira en Kiaan Raj Kapoor. Sunjay wil niet dat Karishma alle controle heeft over het geld dat bestemd is voor de toekomst van hun kinderen. Karishma is het gezeur van haar man zat en hij mag zijn kinderen voorlopig niet zien.

De advocaat van Karishma beweert dat Sunjay nu ineens niet meer wil voldoen aan de voorwaarden die eerder zijn bepaald voor de scheiding. En behalve het feit dat hij zijn vrouw blijkbaar niet vertrouwd met zijn geld is hij ook van gedachte veranderd over een flat die hij aan Karishma zou hebben toegewezen. Sunday’s advocaat zegt dat Sunjay er alles aan doet om ervoor te zorgen dat Karishma en de kinderen het financieel goed hebben.

Hoe langer de scheiding duurt, hoe gefrustreerder beide raken. Zolang het stel het niet eens is over de voorwaarden, zal het moeilijk worden om de scheiding zo snel mogelijk rond te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.