Ranbir-Deepika geen SRK-Kajol

SRKRanbirKajolDeepikaBollywood acteurs Shah Rukh Khan en Kajol zijn al een hitpaar sinds Baaziger en hun charme is moeilijk te evenaren. Onlangs werd een poll opgesteld met de vraag welk huidige on-screen paar het meest in de buurt komt van SRK-Kajol wanneer we kijken naar de chemie op het witte doek. De meeste stemmen gingen naar Ranbir Kapoor en Deepika Padukone. Maar Kajol vindt deze vergelijking eigenlijk erg oneerlijk.

“Eerlijk gezegd is het oneerlijk om een dergelijke vergelijking te maken. Ik kan geen Deepika zijn en zij kan mij ook niet zijn… of eigenlijk wij (SRK en ik) kunnen geen Ranbir en Deepika zijn en vice versa. ”

SRK en Kajol waren te zien in de hits Karan Arjun, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Kuch Kuch Hota Hai, Kabhi Khushi Kabhie Gham en My Name Is Khan. Met kerst zijn ze opnieuw samen op het witte doek te bewonderen in de film Dilwale.

Ranbir en Deepika zijn binnenkort samen te zien in de film Tamasha. De film is geregisseerd door Imtiaz Ali en staat gepland voor een release op 27 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.