Pulkit Samrat gescheiden van Salman Khan’s Rakhi-zusje

Pulkit SamratNa een lange relatie en een Big Fat Punjabi Wedding hebben Bollywood acteur Pulkit Samrat en Sweta Rohira na een jaar een punt achter hun huwelijk gezet.

Het stel woont al enige maanden apart. Terwijl Shweta nog altijd in Mumbai verblijft, schijnt het dat Pulkit naar Delhi is vertrokken en bij zijn ouders is gaan wonen. De reden voor de scheiding blijft enigszins onduidelijk, maar in een interview zegt Shweta dat de scheiding te danken is aan zijn familie. Meer weet ze niet.

De afgelopen maanden waren er sterke geruchten dat Pulkit een relatie zou hebben met Yami Gautam. Sweta wilde hier niet op reageren.

Shweta, een journaliste, ontmoette Pulkit toen hij nog een tv-acteur was en langzaamaan de eerste stappen zette in Bollywood. In 2012 maakte hij eindelijk zijn grote debuut met Bitto Boss. Daarna was hij te zien in films als Fukrey, Jai Ho, O Teri, Dolly Ki Doli en Bangistan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.