Titelsong Prem Ratan Dhan Payo uit!

PRDPSooraj Barjatya en Salman Khan werkten opnieuw samen in de Bollywood film Prem Ratan Dhan Payo. De eerste trailer van de film bracht herinneringen naar boven van eerdere hits als Hum Aapke Hain Koun en Maine Pyaar Kiya.

Het eerste nummer dat is uitgebracht is de titeltrack van de film en het is alles wat je verwacht van de typische familiefilms van Barjatya familie…grandeur en magie. Het nummer is gezongen door Palak Mucchal en gecomponeerd door Himesh Reshammiya.

Prem Ratan Dhan Payo, met in de hoofdrollen Salman Khan en Sonam Kapoor, staat gepland voor een release op 12 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.