Salman belooft zoon Suniel Shetty filmdebuut

Ahaan ShettyHoeveel ouders kunnen werkelijk zeggen dat niet een, maar twee van hun kinderen hun debuut maakt met een film geproduceerd door Salman Khan? Snuffel Shetty en zijn vrouw Mana kunnen dat!

Dochter Athiya Shetty maakte eerder dit jaar haar grote debuut met de film Hero, geregisseerd door Nikhil Advani en geproduceerd door Salman Khan. En Salman beloofde Suniel dat hij tevens het debuut van zijn 19-jarige zoon zal produceren.

Het debuut van Ahaan Shetty staat gepland in 2018/2019. Suniel wil dat zijn zoon in de komende jaren zijn acteerlessen voltooid. Hij zal tevens opleidingen volgen in vechtstijlen, dansstijlen en dictie.

Athiya was nooit zeker over een toekomst als actrice, maar Ahaan wist van jongs af aan al dat hij acteur wilde worden. Salman is trots op Athiya en de manier waarop haar performance in Hero is ontvangen. Hij hoopt hetzelfde te kunnen betekenen voor Ahaan.”

5 REACTIES

  1. Als je bekende ouders hebt met contacten, dan kun je met elk gezicht wel beroemd worden. En niet te vergeten heel veel geld.

  2. Het lijkt echt zo een schlemiel ventje.
    Denk dat hij beter in zo een comedy rol past waar hij zichzelf voorschut zet.
    Daar past hij beter in

  3. Hij heeft echt zo een schlemiele hoofd.
    Ze kunnen hem beter in een komedie rol zetten waar hij zichzelf voor schut zet. Daar zal hij veel beter in passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.