Big B en Hrithik in Dhoom 4?

Amitabh HrithikDhoom is een van de populairste franchises van Bollywood. De populariteit van de films is voornamelijk te danken aan de acteurs die de rol van slechterik vertolken. Waar in het eerste deel de bad guy werd gespeeld door John Abraham, werd het tweede deel groter aangepakt en wist Yash Raj Films Hrithik Roshan te strikken voor de rol en voor deel drie was het niemand minder dan Aamir Khan. En nu gaat het gerucht dat Amitabh Bachchan en Hrithik Roshan zijn benaderd voor de hoofdrollen in Dhoom 4.

Eerder dit jaar gingen er geruchten dat Salman Khan en Shah Rukh Khan de eerste keus waren voor regisseur Vijay Krishna Acharya, maar hij ontkende dit. Daarna bevestigde hij dat vierde deel geen Khan in de hoofdrol zal hebben.

Hrithik Roshan zou terug kunnen komen, omdat zijn personage in deel twee is blijven leven. Wat de rol van Amitabh Bachchan zou zijn is enigszins onduidelijk.

Het productiehuis suggereert dat Aditya Chopra met beide acteurs in gesprek is, maar het gaat om een andere film, namelijk Thug en niet Dhoom 4.

Het zou wel prachtig zijn om deze twee acteurs in Dhoom 4 in een negatieve rol te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.