Kriti Sanon nam tijd voor tweede film

kriti-sanonBollywood actrice Kriti Sanon werkt momenteel aan haar tweede film, namelijk Rohit Shetty’s Dilwale. En ze speelt daarin naast niemand minder dan het succesvolle duo Shah Rukh Khan en Kajol. Kriti heeft niet alleen veel geluk, maar ze nam rustig de tijd om haar keuze te maken.

Na het grote succes van Heropanti wilde ze niet meteen alles aangrijpen dat ze aangeboden kreeg. “Ik wist altijd dat het enige tijd zou duren om een tweede film te tekenen. Ik wilde niet direct alles dat ik kreeg aangeboden aanpakken. Mijn idee was om het rustig aan te doen en goed te kijken naar de projecten. Er zit ook vaak een kloof tussen het eerste en tweede project van een debutant.”

Hoewel ze haar tijd nam voor haar tweede Bollywood film, besloot ze toch tussendoor te werken aan een Telugu film.

“Ik wilde ook niet thuiszitten en dit script was goed. Alles ging goed en het was voor mij belangrijk om te wachten op het juiste script uit Bollywood. Na je debuutfilm moet je de lat toch hoger zetten?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.