Sonam: “Salman Khan schittert in romantische films”

sonam-kapoor-and-salman-khan1Bollywood actrice, die in november te samen met Salman Khan te zien is in de Sooraj Baryatja film Prem Ratan Dhan Payo, is van mening dat Salman schittert in romantische films.

Salman was de afgelopen jaren te zien in diverse genres variërend van actie tot aan komedie, maar het is heel lang geleden dat we hem in een echte romantische film hebben gezien. En dat was genoeg reden voor Sonam om de film te tekenen.

“Ik houd van Salman als de ‘romantic hero’. Hij schittert in love stories en dat is waarom ik ja heb gezegd op Prem Ratan Dhan Payo. Het geeft mij een kans om met Salman te werken in een romantische film. Wie wil dat nou niet?”

“Ik hoop dat de film in de smaak valt bij het publiek en dat mensen het verhaal kunnen waarderen. Het is een Sooraj Baryatja film en zijn films zijn bedoeld voor de hele familie”, voegt ze toe.

Salman speelt naar verluidt een dubbelrol in Prem Ratan Dhan Payo. Naast Salman en Sonam maken ook Neil Nitin Mukesh, Anupam Kher en Swara Bhaskar deel uit van de cast.

Dit is, na Maine Pyar Kiya, Hum Aapke Hain Koun en Hum Saath Saath Hain, de vierde keer dat Salman en Sooraj Barjatya samenwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.