Akshay Kumar is een multitasker

akshay_Kumar600x450Bollywood acteur Akshay Kumar is nog een van de weinige acteurs van zijn generatie die aan meerdere projecten tegelijk werkt. En hij vindt dit absoluut niet erg.

“Ik vind het niet erg om aan meerdere projecten tegelijk te werken. Het heeft mentaal geen impact op mij. Laten we dit eens praktisch benaderen. Wij als acteurs hebben geweldige busjes met airconditioning tot onze beschikking welke zijn voorzien van alle gemakken. We werken iedere dag met mooie dames. Ik zie geen nadelen”, zegt de 48-jarige acteur lachend.

“Zie ik er moe of ziek uit? Zie ik er fysiek uitgeput uit?,” voegt hij toe.

Akshay is momenteel bezig met de promotie van zijn nieuwste film Singh is Bliing, die op 2 oktober wordt uitgebracht. Dit is zijn vierde release dit jaar na Baby, Gabbar is Back en Brothers. Voor volgend jaar staan er drie Akshay Kumar films klaar voor release: Airlift, Rustom en Housefull 3.

Er gaan geruchten dat er een vervolg komt op Namastey London, maar het is nog niet zeker of het project doorgaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.