SAK: Stop met vragen over privé-leven van actrices

Saif-Ali-Khan-1Bollywood acteur Saif Ali Khan is de vragen rondom het privé-leven van actrices zat. Hij is van mening dat dat soort vragen een negatieve impact op hun carrière kan hebben.

“Tijdens persconferenties worden actrice vaak bestookt met vragen over hun privé-leven. Wanneer ga je trouwen? Heb je een relatie met die? Ik heb dat meegemaakt met Kareena en nu beleef ik het opnieuw met Katrina. Het is niet eerlijk en soms zelfs gevaarlijk, want wanneer je in Bollywood werkt kan het een negatieve impact hebben op je carrière.”

Hij voegt toe dat de focus teveel gericht is op het privé-leven van actrices en weinig belangstelling worden getoond in hun carrière.

“Een relatie en huwelijk komen op het juiste moment. Ik vind het gewoon vreemd dat mensen geïnteresseerd zijn in een huwelijksdatum en na het huwelijk verschuift de interesse naar hun babyplannen. Het lijkt erop dat niemand geïnteresseerd is in hun werk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.