Anil Kapoor over Sonam’s carrière

KWK-Sonam-Anil-KapoorMAINBollywood actrice Sonam Kapoor domineert de scene tijdens modeshows, maar met haar acteercarrière wil het maar niet vlotten. Vader Anil Kapoor is van mening dat Sonam veel potentie heeft en zich nog niet helemaal heeft kunnen laten zien als actrice en dat een grote hit alles is wat ze nodig heeft.

“Sonam heeft nog een blockbuster nodig. Ze heeft nog niet alles kunnen laten zien en met een blockbuster valt ze direct op bij het grote publiek. Ik vind het wel bewonderenswaardig dat Sonam de keuze heeft gemaakt om al vroeg in haar carrière te tekenen voor films als Aisha en Khoobsurat. Dit soort rollen worden meestal door ervaren acteurs. ”

Vader Anil voegt toe dat hij het jammer vindt dat haar debuutfilm niet heeft gewerkt, maar dat dat ervoor heeft gezorgd dat ze weet dat dingen niet makkelijk zijn. “Ik denk dat de beste fase van haar carrière nu van start gaat, als je kijkt naar de projecten waar ze momenteel deel van uitmaakt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.