Shandaar dilemma

ShaandaarDe makers van de Bollywood film Shaandaar, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor en Alia Bhatt, zitten met een groot dilemma. Zij willen binnenkort de eerste muziekvideo onthullen, maar weten even niet meer waar hun voorkeur naar uitgaat.

De trailer, die recent werd onthuld, is positief ontvangen en is nu al meer dan zes miljoen keer bekeken op Youtube. Er is ook zeer positief gereageerd op de titelsong, die ook in de trailer te horen is. Maar de makers twijfelen of het wel een goede keuze is om deze als eerste te onthullen. Zij willen het publiek namelijk verrassen.

“Het is geen makkelijke keuze om te maken. Je luistert, kijkt naar de video’s en de eigenschappen van het nummer. Je wil natuurlijk niet teveel onthullen, maar daarnaast wil je natuurlijk de nieuwsgierigheid van je publiek opwekken”, aldus een medewerker van het pr-bureau.

De soundtrack van de film is gecomponeerd door Amit Trivedi en we weten allemaal dat deze man iedere keer zijn publiek verrast met geweldige muziek.

Shandaar is geregisseerd door Vikas Bahl en staat gepland voor een release op 22 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.