Sidharth kreeg nooit Rakhi’s op school

sidharth-sotyHet is geen geheim dat meisjes helemaal gecharmeerd zijn van Bollywood acteur Sidharth Malhotra, voornamelijk omdat hij er zo goed uitziet. Dat was vroeger ook niet anders. Sidharth zegt dat hij op school nooit Rakhi’s kreeg van meisjes… en dat neemt hij als een groot compliment.

Vandaag is het Raksha Bandhan, het festival dat de band tussen broer en zus viert. Sidharth bekent dat hij geen dierbare herinnering heeft aan het festival, omdat hij niet meedoet.

“Op school kreeg ik ook nooit Rakhi’s van meisjes om. Dat is wel een groot compliment natuurlijk!”, lacht hij. “Maar ook in mijn familie doen we hier eigenlijk niets mee. In plaats daarvan doen wij mee aan het Punjabi festival Tika waarbij een zus een tika op je voorhoofd aanbrengt.”

Sidharth is momenteel druk bezig met de opnames van de film Kapoor & Sons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.