Bollywood acteur John Abraham ontkent scheiding

JohnPriyaAl maanden gaan er geruchten dat Bollywood acteur John Abraham gaat scheiden. De lange afstandsrelatie zou zijn tol eisen en dus zou het stel een scheiding overwegen. John besloot te zwijgen, maar omdat er nu zoveel verhalen de ronde doen vond hij het nodig om duidelijkheid te verschaffen.

“Ik geloof in het niet reageren op onzin. Ik blijf rustig en kalm, maar helaas zie ik zoveel negatieve publiciteit dat zeer kleinerend en ontmoedigend is. Mijn familie en ik verdienen dit niet. Omdat niemand reageert op berichten, betekent niet dat je alles kunt schrijven en zeggen wat je wilt.”

“Alles gaat goed in mijn paradijs. De geruchten die de ronde doen zijn niet waar. Ik vind het erg dat mensen die berichten publiceren, want het publiek gelooft al die onzin. Ik was bezig met een komische film, maar had geen idee dat er zoveel komedie in mijn echte leven afspeelde.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.