Athiya Shetty is Salman Khan erg dankbaar

SalmanAthiyaBollywood actrice Athiya Shetty, die in september haar Bollywooddebuut maakt met de film Hero, zegt dat er niet genoeg woorden bestaan om haar dankbaarheid aan superster Salman Khan te tonen.

“Ik denk niet dat er genoeg woorden bestaan om mijn gevoel van dankbaarheid aan Salman Khan te tonen. Hij heeft ons een megaplatform geboden om onszelf te introduceren en ons talent te tonen. Er kan mij geen beter debuut voorstellen”, aldus Athiya, dochter van acteur Suniel Shetty.

“Wij, Sooraj en ik, zijn hier dankzij hem”, voegt ze toe.

Hero, geregisseerd door Nikhil Advani, is de officiele remake van de gelijknamige film uit 1983. De film staat gepland voor een release op 11 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.