Geen overeenkomsten tussen Alia en Kareena

shahid-alia_Vanaf de dag van haar debuut wordt Bollywood actrice Alia Bhatt vergeleken met Kareena Kapoor Khan.

De twee actrices zitten allebei vol energie en worden geprezen om hun acteertalent. Filmmaker Karan Johar zegt dat Alia hem erg doet denken aan Kareena. Niet alleen op het witte doek, maar ook als persoon. Voor Alia is er natuurlijk geen groter compliment, want Kareena is haar grote idool. Maar een iemand is het oneens met deze overeenkomsten, namelijk Shahid Kapoor.

De acteur is druk bezig met de promotie van zijn aankomende film Shaandaar, waarin hij te zien is met Alia. Dit is wat hij zegt over de vergelijking met Kareena.

“Ik zie geen overeenkomsten tussen Alia en Kareena, behalve het feit dat ik een romantische komedie met beide heb gedaan. Ik vind het erg moedig van Alia dat zij op deze leeftijd het lef toont om een goede variatie aan films te kiezen. Ze heeft haar eigen plek in de filmindustrie gecreëerd door de juiste projecten te kiezen. Ik ben erg trots op haar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.