Akshay Kumar speelde cupido voor Asin

akshay kumar Bollywood acteur Akshay Kumar is niet alleen een ster in martial arts, maar blijkt inmiddels ook een perfecte matchmaker te zijn. De acteur speelde namelijk cupido voor actrice Asin, die onlangs bekendmaakte voorlopig te stoppen met acteren om zich te richten om haar privéleven. Volgens recente berichten stapt ze binnenkort in het huwelijksbootje met zakenman Rahul Sharma.

Akshay Kumar, die met Asin samenwerkte in KHiladi 786 en Housefull 2 en goede vrienden is met Rahul, onthuld dat hij Asin en Rahul ongeveer 3,5 jaar geleden aan elkaar introduceerde…op een sluwe manier. “Ja, ik heb hen 3,5 jaar geleden bij elkaar gebracht. Jacqueline (Fernandez) was hier ook bij, maar ze had niet door wat ik van plan was.”

En dan is natuurlijk de vraag hoe hij hen aan elkaar heeft geintroduceerd. “Het was tijdens de opnames van Housefull 2 en we waren in Delhi. Niet gaan lachen, maar we speelden verstoppertje en ik zorgde ervoor dat die twee zich samen in een kast verstopten”, aldus Akshay met een lach. “Dat is hoe het is begonnen en het is zo leuk om te horen dat ze gaan trouwen.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.