Rishi Kapoor heeft maar een advies voor zoon Ranbir

Ranbir-RishiBollywood acteur Ranbir Kapoor beleeft momenteel een lastige periode in zijn carrière met flops als Bombay Velvet, Roy en Besharam. Maar zijn vader Rishi Kapoor is ervan overtuigd dat zijn zoon weer zal schitteren zoals het publiek dat van hem gewend is. Hij heeft maar een advies voor zijn zoon.

“Ranbir is zeker teleurgesteld over het eindresultaat en reactie van het publiek op Bombay Velvet. Maar het is goed en hij komt er wel overheen. Als acteur maken tegenslagen altijd deel uit van je carrière. Ik ben blij dat hij het nu ervaart.”

“Ik heb zelf ook de nodige flops ervaren met films als Zehreela Insaan, Zinda Dil Rangeela Ratan en Raja. Zelfs Khel Khel Mein was slechts een kleine hit. Niets werkte tot Laila Majnu. Ik was ten einde raad. We hebben het allemaal meegemaakt in onze familie. Mijn vader, Raj Kapoor regisseerde de grootste flop van zijn carrière Mera Naam Joker en kwam toen weer terug met Bobby, waarmee hij mij introduceerde aan de wereld.”

Hij voegt toe dat dit ook geldt voor Ranbir. “De jongen gaat nu door een minder goede periode. Ik heb alleen maar een advies voor hem. Laat het succes niet naar je hoofd stijgen en laat tegenslagen nooit in je hart. In zijn korte carrière heeft hij veel ups en downs meegemaakt en hij is alleen maar sterker uitgekomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.