Stapt Shahid Kapoor op 10 juli in het huwelijksbootje?

shahidSinds de onverwachte aankondiging van zijn huwelijk met Mira Rajput is Bollywood in afwachting van het extravagante event. Eerder deden sterke geruchten de ronde dat het huwelijk van Shahid Kapoor zou plaatsvinden in juni, maar het ziet ernaar uit dat de datum is verschoven naar juli.

“Het huwelijk vindt plaats in juli. We zijn allemaal gevraagd om onze agenda’s in die maand vrij te houden”, aldus een vriend van de acteur. Hij voegt toe dat de bruiloft ergens rond 10 juli staat gepland.

Verder is onbekend of het huwelijk in India plaatsvindt of in Europa. Volgens een vriend van de familie wordt sterk gehint naar een huwelijk in Griekenland. Dit omdat het stel graag wil trouwen zonder dat de media er omheen hangt. Echter is nog niet geheel uitgesloten dat het huwelijk gewoon in Delhi zal plaatsvinden, aangezien daar de meeste familie en vrienden wonen.

Tijdens IIFA werd Shahid nogmaals gevraagd naar de voorbereidingen van zijn huwelijk, maar hij ging er niet teveel op in. “Het is verrassend om te weten dat anderen meer weten over mijn bruiloft dan ik. Ik wil graag benadrukken dat zoals ik jullie informeer over mijn films, ik jullie ook op de hoogte zal houden mijn van privé-leven.” En dat is alles wat hij er over kwijt wilde.

Shahid liet in een eerder interview weten dat hij zijn verloofde na het huwelijk op passende wijze zal introduceren. Tevens volgt er na de bruiloft een receptie in Mumbai voor zijn collega’s in Bollywood.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.