ABCD 2 heeft leven van Shraddha Kapoor veranderd

ABCD 2Het werken aan de Bollywood film ABCD 2 heeft het leven van Bollywood actrice Shraddha compleet veranderd. “Het was een levensveranderende ervaring voor mij, want ik ben mij veel meer gaan verdiepen in ‘fit’ zijn en blijven.”

“De verschillende dansvormen die in de film voorbijkomen vragen een zekere mate van fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Het veranderde mijn leven, omdat ik mijn lichaam zag veranderen. Ik ben bewuster gaan leven en let beter op mijn eetpatroon, want ik houd van eten. Het was erg leuk om die veranderingen in mezelf te zien”, aldus Shraddha.

Ze voegt toe dat ze bijna 20 nieuwe dansvormen heeft geleerd tijdens de opnames. “Remo heeft ons getraind in diverse dansvormen…ik denk wel 20 verschillende soorten. En wanneer je de film bekijkt, dan zie je dat hij niet alleen zijn focus richt op mij of Varun, maar dat de hele groep in beeld komt. Dat is zeer belangrijk voor de film, want het draait om de hele groep.”

ABCD 2 staat gepland voor een release op 19 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.