Ruzie tussen SRK en Salman was nep

SalmanSRKIftarpartyDe ruzie tussen Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Salman Khan was geacteerd. Dat zegt regisseur en producent Sajid Nadiadwala in een interview.

In 2008 raakte het duo in een verhitte discussie tijdens het verjaardagsfeestje van Katrina Kaif. Na die dag hebben de twee nauwelijks een woord gewisseld en probeerden elkaar zoveel mogelijk te negeren. Volgens Sajid was dit allemaal gespeeld. De twee acteurs zouden gewoon vrienden zijn gebleven, maar deze ruzie leverde uiteraard publiciteit op. SRK en Salman zullen het niet eens zijn met wat Sajid hier suggereert. Vorig jaar maakten zij het goed toen Salman’s zusje Arpita in het huwelijksbootje stapte. SRK bezocht Salman tevens op de dag van zijn hoorzitting en twitterde recent als eerste de poster van zijn nieuwe film Bajrangi Bhaijaan.

Nadiadwala zegt tevens dat hij plannen heeft om de drie Khans, Aamir, Shah Rukh en Salman, samen te brengen voor een film. “Er is nog nooit een film geweest met alle drie Khans en daar wil ik mij op richten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.