Eerste foto Shahid Kapoor en zijn Mira

Shahid KapoorDit is de eerste foto van Bollywood acteur Shahid Kapoor met zijn verloofde Mira Rajput. De foto werd gemaakt op het vrijgezellenfeestje van Mira, waar een van haar vriendinnen een foto maakte van deze foto en het op internet plaatste.

De 34-jarige Shahid Kapoor stapt in juni in het huwelijksbootje met de 21-jarige Mira Rajput. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens een religieuze bijeenkomst van Radha Soami Satsang Beas. Ook de ouders zijn zeer goed bevriend met elkaar.

Toen Shahid het nieuws van zijn huwelijk aankondigde brak hij miljoenen harten, maar zijn fans vinden deze eerste foto niets meer dan ‘ongelooflijk schattig’.

Mira heeft geen enkele connectie met de filmindustrie en de acteur claimt dat hij verliefd werd op haar vanwege haar eenvoudige levenshouding. Dat was het moment dat hij zeker wist dat hij met haar wilde zijn.

Het stel reist binnenkort naar Griekenland met naaste familie en vrienden, want dat is waar zij zullen trouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.