Mithun Chakraborty ontslagen uit ziekenhuis

MithunMahaakshayBollywood acteur Mithun Chakraborty werd van het weekend opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van hevige koorts en overgeven. De 64-jarige acteur werd recent ondervraagd over zijn betrokkenheid bij een zaak waarbij mensen voor miljoenen rupees zijn opgelicht. De stress die deze zaak heeft veroorzaakt zou de reden zijn geweest voor zijn slechte gezondheid.

Het nieuws verspreidde zich snel en het gerucht ging dat het erg slecht gesteld was met Mithun. Zijn zoon Mahaakshay zegt dat dit alleen maar geruchten zijn en bevestigd dat het nu goed gaat met zijn vader. “Dit zijn allemaal geruchten. Het was een normale check-up. Het gaat goed met mijn vader en hij is weer thuis. Er is niets aan de hand” aldus de zoon van de Bollywood acteur.

Mithun hoopt zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.