Shraddha Kapoor in Bollywood film Rock On 2

Shraddha-KapoorBollywood actrice Shraddha Kapoor heeft getekend voor het vervolg op de succesvolle film Rock On. Ze krijgt tevens de kans om een liedje te zingen. “Ik voel mij gezegend. Rock On behoort tot een van mijn favoriete films.”

“Toen het nieuws van het vervolg bekend werd moest ik er deel van uitmaken. Ik heb ervoor gezorgd dat ik in het vervolg zit.”

“Ik ben erg enthousiast over Rock On 2 en meer dan dat, ik ben erg enthousiast over het feit dat ik een nummer mag zingen op het album. Ik speel een muzikant in de film. Maar ik heb genoeg tijd om mij voor te bereiden op de film”, aldus de 26-jarige actrice die momenteel druk bezig is met de promotionele activiteiten voor ABCD2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.