Preity over haar vermeende relatie met Yuvraj Singh

Preity-Zinta2De meeste beroemdheden proberen hun relatie zo lang mogelijk geheim te houden zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Maar soms zijn ze gewoon goede vrienden. Dat is het geval bij Preity Zinta en cricketer Yuvraj Singh.

Yuvraj Singh speelt in het cricketteam Kings XI Punjab waar Preity de eigenaresse van is. De twee werden altijd samen gespot en vlogen elkaar na een overwinning ook vaak in de armen. Ook na afloop van de competitie werden ze samen gezien.Het was dan ook geen verrassing toen de media begon te speculeren over de relatie tussen de cricketer en actrice. De roddelbladen draaiden overuren met hun speculatie, maar zowel Yuvraj als Preity ontkenden de relatie.

Nu begonnen ze recent opnieuw te speculeren, maar Preity maakte er per direct een eind aan.
“Beste media (in het bijzonder: International Business Times) Hoe vaak moet ik nog zeggen dat ik nooit een relatie heb gehad noch de intentie had om een relatie te beginnen met Yuvraj Singh? Commentaar hierover is seksistisch en daar ben ik niet van gediend. Stop met artikelen waarin wordt geïnsinueerd dat ik een relatie had met Yuvraj Singh.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.