Aditya en Shraddha uit elkaar

AdityaShraddhaHet is voorbij. Aditya Roy Kapur en Shraddha Kapoor zijn uit elkaar.

De relatie tussen deze twee acteurs begon toen ze samen werkten aan de film Aashiqui 2. Hoewel het stel enkele keren samen op vakantie ging, elkaar regelmatig op filmsets en bij elkaar thuis, hebben ze de relatie nooit officieel bevestigd.

Volgens een kennis heeft het koppel een moeilijke periode achter de rug. “Aditya wilde meer ruimte en trok zich vaak terug. Daarnaast zagen ze elkaar veel minder vanwege hun werk en kregen ze daar steeds vaker ruzie over. Dit was moeilijk te accepteren voor Shraddha en zij besloot de relatie te beëindigen.”

Aditya werkt momenteel aan de film Fitoor, terwijl Shraddha druk bezig is met haar rol in de dansfilm ABCD 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.