Arjun op zoek naar nieuw imago?

ArjunKapoor02Zijn laatste film mag dan misschien zijn geflopt, Arjun Kapoor wordt nog steeds overspoeld met scripts. Iedere dag ontvangt hij er zo’n drie a vier.

Veel van het materiaal is ook afkomstig van zijn vader Boney Kapoor, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de volgende paar films de moeite waard zijn.

Arjun zelf wilt af van zijn huidige imago van de ’typische Noord-Indiase jongen’. De acteur heeft er genoeg van en hoopt met de volgende films nieuwe personages te ontdekken. Arjun leest dan ook alleen maar scripts waarin hij geen personage speelt uit Noord-India. Finding Fanny was een openbaring en dat is waar hij naar toe wilt. Hij staat open voor het spelen van een breed scala aan personages en hoopt met zoveel mogelijk verschillende actrices te kunnen werken.

Regisseur Karan Johar begeleidt de jonge acteur in het proces van het kiezen van de juiste scripts. Waarom Karan? Deze regisseur-producent heeft kennis van zaken. Hij zag Arjun in de rol van Krish Malhotra in 2 States en dat bleek zijn meest succesvolle film tot nu toe. Karan hoopt zelf ook snel een script te vinden die bij Arjun’s talenten past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.