Waarom Salman Khan stopt met Big Boss

kicksalmankhan1Recent werd bekend dat Salman Khan de laatste paar afleveringen van het programma Big Boss niet zal presenteren. De geruchten gingen dat Salman wilde stoppen met het programma, omdat hij er zelf niets meer in zag, maar dit ontkent hij.

“Ik zal inderdaad de laatste paar afleveringen niet presenteren. Dit komt omdat ik momenteel bezig ben met de opnames van de film Bajrangi Bhaijaan. De opnames hiervan vinden plaats in Rajasthan dus het wordt heel lastig om steeds op en neer te reizen.”

Op de vraag of de acteur het volgend seizoen van Big Boss zal presenteren antwoordde hij lachend: “Dat weet ik nog niet.”

De laatste paar afleveringen van dit jaar worden overgenomen door Farah Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.