“Open om te werken met Kareena”

shahid-kareena_640x480Shahid Kapoor, die ooit een relatie had met Kareena Kapoor, reageerde recent op het gerucht dat hij zou hebben gezegd dat hij nooit meer met Kareena zou willen werken. Regisseur Abhishek Chaubey zou het stel namelijk weer bij elkaar willen brengen voor de film Udta Punjab.

“Ik heb nooit geweigerd om met haar te werken en sta open voor een samenwerking. Ik heb geen idee of zij deel uitmaakt van de cast. Het enige dat ik weet is dat ik deel uit maak van deze film en dat is voldoende. Als je meer wilt weten moet je contact opnemen met de producent of regisseur.”

Shahid en Kareena, die meer dan vier jaar samen waren, verbraken de relatie in 2007. Ze werkten samen in films als Fida, 36 China Town, Milenge Milenge en Chup Chup Ke. Hun laatste film samen was Jab We Met.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.