Neetu Kapoor wenst huwelijk Ranbir Kapoor

RanbirNeetuNeetu Kapoor, de moeder van Ranbir Kapoor, wil graag dat haar zoon gaat trouwen.

Ranbir, die al geruime tijd een relatie heeft met Katrina Kaif, is recent gaan samenwonen met zijn vriendin. Dit gaf nog meer aanleiding tot geruchten dat het huwelijk volgend jaar zal plaatsvinden. En hoewel moeder Neetu daar wel iets in ziet, heeft ze echter geen idee wanneer zoonlief in het huwelijksbootje stapt.

“Wanneer hij er klaar voor is, zijn wij er klaar voor. Het ligt allemaal aan hem. Ik heb echt geen idee. Vandaag de dag weet je het nooit. Wanneer ze gaan trouwen, wat ze precies willen. Zij trekken hun eigen plan.”

Ze voegt toe: “Sprekend als een moeder wil ik natuurlijk dat hij snel gaat trouwen, maar ik denk niet dat hij er klaar voor is. Misschien over een jaar of twee.”

Neetu maakte tevens de kerstplannen van de familie bekend. “Het is een familietraditie om Kerstmis met de hele familie bij oom Shashi te vieren. De man van Riddhima is ook gekomen en Ranbir en… (korte pauze) de rest van de familie is er ook bij.”

De korte pauze was verrassend, want wilde zij nu de naam van Katrina Kaif noemen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.