Gauahar Khan geslagen op set van India’s Raw Star

GauharKhan1Presentatrice Gauhar Khan werd tijdens de opnames van de finale van de reality show India’s Raw Star door een man uit het publiek geslagen omdat zij een ’te korte jurk’ aan zou hebben.

De politie arresteerde een 24-jarige man voor de aanval. Hij verklaarde tegenover de politie dat Khan als moslimvrouw geen korte jurk had moeten dragen. De 24-jarige man moet maandag voor de rechter verschijnen, waar hij wordt aangeklaagd voor mishandeling.

Volgens ooggetuigen begon iemand in het publiek Gauahar te pesten waar zij tegen protesteerde. Hierop volgde een argument tussen Gauahar en die man. De man verloor zijn geduld en gaf de presentatrice een klap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.