Heb je al een zorgverzekering voor 2015?

ziektek
Heb jij je zorgverzekering voor 2015 al geregeld? Zo niet, dan helpt Independer je graag. Bij Independer kun je je zorgverzekering eenvoudig regelen. Ook kun je er terecht met al je vragen, bijvoorbeeld over de dekking en de vergoedingen.

Sluit je zorgverzekering 2015 af op Independer.nl
Wanneer je denkt dat je zelf je zorgverzekering kunt afsluiten, kun je naar de website van Independer. Je vult een aantal vragen in en ziet welke verzekering voor jou het beste is. Deze zorgverzekering kun je meestal meteen afsluiten. Dat is allemaal binnen een paar minuten geregeld. Lees meer op de speciale zorgverzekeringspagina op de website van Independer.

Bel met Independer voor je zorgverzekering 2015
Wil je liever je zorgverzekering afsluiten met behulp van een medewerker? Dan kun je Independer bellen op 035 – 626 55 44. Dan helpt een zorgexpert je bij al je vragen. Je kunt Independer bellen van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op de laatste zondag van het jaar (28 december) is Independer extra lang open: van 10.00 tot 22.00 uur.

(Foto: Flickr/Gunnar Ries)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.