Debuutfilm voor Govinda’s dochter gevonden

Narmada-AhujaGovinda is al langer dan 3 jaar in gesprek met filmmakers voor het debuut van zijn dochter Narmmadaa. De ene keer zou het script te min zijn, de andere keer zou een filmmaker hebben geweigerd te willen werken met zijn dochter. Maar nu heeft zijn dochter eindelijk haar debuut te pakken.

De vooralsnog titelloze film is het regiedebuut van Smeep Kang. De film heeft in de hoofdrollen Narmmadaa en Punjabi superster Gippy Grewal. Gippy herinneren we ons allemaal nog van het nummer Angrezi Beat die hij samen met Yo Yo Honey Singh heeft gezongen. Het nummer was gebruikt voor de film Cocktail.

De film is een komedie en het zal interessant zijn om de dochter van de komediekoning te zien debuteren in een komediefilm. Narmmaadaa heeft dit jaar haar opleiding aan het London Film Instituut voltooid en is er klaar voor om aan de slag te gaan en een naam voor zichzelf te maken in deze filmindustrie.

De opnames van de film gaan in augustus van start. De film staat gepland voor een release begin 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.