Sana Khan naar Hollywood?

SanaKhanSana Khan, die dit jaar haar Bollywooddebuut maakte met Salman Khan’s Jai Ho, heeft naar verluidt een Hollywoodfilm getekend.

Het project wordt geregisseerd door een ‘whizzkid regisseur uit Hollywood’. De jongedame speelt de rol van een koningin in deze kostuumdrama. De film vertelt het levensverhaal van een van de koninklijke figuren uit het voormalige Hyderabad nog voor de onafhankelijkheid. Meer is nog niet bekend over dit project.

De actrice mag nog niets over het project onthullen. “Het is nog te vroeg om over dit bijzondere project te spreken. We zitten nog steeds in de pre-productiefase. Zodra alles is geregeld horen jullie het vanzelf.”

Sana werd na haar debuut belachelijk gemaakt op sociale media vanwege haar gewicht. Momenteel brengt ze veel tijd door in de sportschool om zich voor te bereiden op haar volgende rol. Misschien dat dit leidt tot minder negatieve reacties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.