Arjun Kapoor en Jacqueline Fernandez in een love story?

ArjunJacquelineMilan Luthria, de regisseur van films als The Dirty Picture en Once Upon a Time in Mumbai, werkt momenteel aan een romantische film. En voor de hoofdrollen heeft hij Arjun Kapoor en Jacqueline Fernandez in gedachte.

Beide acteurs zijn benaderd voor de film. Arjun heeft aangegeven heel graag met Jacqueline te willen samenwerken. “Arjun is erg enthousiast over het idee. Je denkt niet meteen aan deze combinatie, maar het zal een verfrissend idee zijn om deze twee nieuwe acteurs samen op het witte doek te zien”, aldus een bron. Ook Jacqueline reageerde enthousiast op het aanbod. Beide acteurs hebben echter nog niet getekend.

Naast deze twee acteurs hoopt Milan de derde zoon van Vinod Khanna, Saakshi Khanna, te strikken voor deze film. Dit zou dan zijn grote debuut worden.

De laatste keer dat Milan een romantische film regisseerde was in 2003. De film, Chori Chori, had in de hoofdrollen Ajay Devgn en Rani Mukherjee. Deze film flopte. Laten we hopen dat hij ervan heeft geleerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.