Ram Kapoor: “Mijn gewicht is mijn USP”

ram-kapoor_Ram Kapoor, die de vrolijke 40-plus ondernemer speelt in de tv-show Bade Ache Lagte Hain, is blij met zijn gewicht. Hij wil niet afvallen.

Terwijl vandaag de dag iedere acteur, of ze nu in tv-series of in films werken, hard werkt aan zijn lichaam en veel moeite doen om six-packs te creëren is er een Ram Kapoor die daar het nut niet van inziet. “Ik ben blij met mijn gewicht en om eerlijk te zijn is mijn gewicht mijn usp. ”

Ram, die ook in Bollywood zijn acteerkwaliteiten toonde in films als Udaan, Karthik Calling Karthik, Agent Vinod en Mere Dad Ki Maruti, is binnenkort te zien in de film Humshakals naast Saif Ali Khan en Riteish Deshmukh.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.