Ranveer Singh: “Ik ben single”

RanveerSingh01Er wordt veel gesproken over zijn relatie met Deepika Padukone, maar Ranveer Singh houdt vol dat hij single is.

“Deepika is iemand waar ik veel respect en bewondering voor heb. Ze is een professional. Het is een vrij land, dus ik kan niet voorkomen dat mensen zo hun eigen conclusies trekken. We zijn hele goede vrienden geworden tijdens de opnames van Ram-Leela en ik kijk er naar uit om met haar te werken aan Bajirao Mastani.”

Op de vraag of hij single is zegt hij: “Ja ik ben single. God is zo aardig geweest voor mij. Ik verdien mijn geld met hetgeen dat ik leuk vind om te doen en de enige manier om mijn dankbaarheid te tonen is door mij volledig te wijden aan mijn werk”, aldus Ranveer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.