“Een carriere als actrice was niet mijn keuze”

Rekha5“Een carrière als actrice was niet mijn keuze, maar nu ik terugkijk op mijn leven ben ik blij met hoe alles is gelopen.” Dat zegt Rekha, die prachtige acteerprestaties gaf in films als Mr Natwarlal, Umrao Jaan en Silsila.

De actrice begon haar carrière als kindacteur in 1966, maar realiseerde pas tijdens het maken van de film Khoon Bhari Maang dat ze een acteercarrière wilde, want ze kon niets anders.

Haar carriere liep op rolletjes en ze ontving zelfs de National award voor haar acteerprestatie in Umrao Jaan. “Ik kreeg zoveel rollen aangeboden en ook nog eens verschillende personages…ik zag het als een zegen”, zegt e 59-jarige actrice. “Ik nam aan wat mij werd gegeven, ik respecteerde, waardeerde en genoot ervan. En gelukkig genoot ook de wereld ervan”, voegt ze toe.

Op dit moment werkt de actrice aan de film Fitoor, waarin ze te zien is naast Aditya Roy Kapoor en Katrina Kaif.

3 REACTIES

  1. het is zo jammer dat bollywood acteurs zo als rekha verwarlosen. ze kan meer films krijgen, zo zij Hema malini ook. ze dacht dat ze na de film Baghban meer films zou krijgen. Maar ze kreeg niets aangeboden.

    Jammer hoor daarom vind ik het westerse mij meer aangesproken. daar is iedereen gelijk, een actrice als meryl streep krijg nog meer films.

  2. Ik vind dat je na je 40 ste moet stoppen met acteren. Haar tijd is voorbij.
    Ga dan iets anders doen, meschien een programma op tv presenteren ofzo.SRK mag voor altijd blijven acteren, die gast is zo energiek. Hij doet zoveel moeite om met de tijd mee te gaan. Actrices als hema/rekha en acteurs als amitaahb kunnen beter een programma op tv presenteren of beter thuis blijven..

  3. @aryan je hebt helemaal gelijk. Srk moet gwn voor altijd blijven en die ander moeten gwn tv programma presenteren of thuis blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.