Alia Bhatt: “Mijn vader wil niet dat ik ga trouwen”

alia bhatt 3Actrice Alia Bhatt zegt dat haar vader en filmmaker Mahesh Bhatt zeer ‘bezitterig’ is waar het zijn dochters betreft. Het is zelfs zo erg dat hij beide dochters heft verboden om te trouwen.

“Zoals elke vader is ook mijn vader erg bezitterig over zijn dochters, zelfs zo erg dat hij ons het liefst niet ziet trouwen,” aldus Alia.

“Mijn vader zei onlangs nog tegen mij en mijn zus: “jullie gaan nergens naartoe. Ik sluit jullie beide op in een kamer.” Mijn vader is eerlijk over het feit dat hij niet wil dat wij gaan trouwen.”

Ze voegt toe dat hij dit soort uitspraken niet zomaar doet, maar het ook werkelijk meent. “”Hij is gewoon bezitterig. Wanneer de vriend van mijn zus mij een cadeautje geeft, dan zegt hij dat hij ook cadeautjes voor ons kan kopen. Dat is mijn vader.”

Alia Bhatt is vanaf vandaag te zien in haar nieuwe film 2 States.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.