“Talent is wel degelijk aanwezig”

imran-khan-230Acteur Imran Khan zegt, na het bekijken van de 3D-animatiefilm ‘Kochadaiiyaan’ van de populaire acteur Rajnikanth, dat deze film een grote sprong voor de animatiefilm in India betekent.

“Het feit dat een grote ster als Rajini Sir heeft besloten om deel te nemen aan deze film is op zich al een grote stap voorwaarts. Dit zal andere mensen ook aanmoedigen. Als hij het kan, dan kunnen wij het ook.”

“Als je even terugkijkt, dan realiser je je dat animatie 10 jaar geleden zelfs in Hollywood niet zo groot was. Het is de afgelopen 10 tot 12 jaar ontzettend gegroeid en behoort inmiddels tot de categorie van mainstream films. Het talent is aanwezig in India, we moeten het alleen even tijd gunnen.”

Hij voegt toe: “De special effects van veel Hollywoodfilms worden al gedaan in India. Ik heb het over films als Batman en Superman. Dus het talent is wel degelijk aanwezig, maar het problem ligt bij het budget”, aldus Imran Khan.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.